Het programma voor Commanderij Feesten 2019

Met veel plezier presenteren we jullie hierbij het programma van de Commanderij Feesten 2019 op zaterdag 24 en zondag 25 augustus.

Het kasteelspektakel

We lichten alvast een tipje van de sluier. Het toneel vertelt het verhaal verhaal van een vrouw, die haar onechtelijk kind te vondel legt in de kasteelgracht. De commandeur vindt het jongetje en voedt hem op als zijn eigen zoon. Die zoon valt als een blok voor de dochter van de commandeur. Iets wat absoluut niet kan of mag. Benieuwd hoe dit spannende liefdesverhaal afloopt? Ontdek het dan op zaterdag 24 augustus.

Het kasteelspektakel zal starten om 20u.15.
Tickets in voorverkoop (via info@commanderijfeesten.be):
Volwassenen: € 6,00 (incl. drankbon, te consumeren na de voorstelling);
Kinderen: € 2,00 (incl. drankbon, te consumeren na de voorstelling)

De Commandeur nodigt uit

Zondag beleef je met het hele gezin een fantastische dag in en rond het kasteel. De commandeur zet zijn deur wagenwijd open. De kinderen kunnen zich de hele dag (vanaf 10u.) uitleven op hobby- en ambachtenmarkt en op de springkastelen.

Middeleeuws kampement

We keren zondagnamiddag (om 13u.30) echt helemaal terug naar de middeleeuwen. We leren boogschieten en de ridders demonstreren een zwaardgevecht voor ons. De nar en troubadour zorgen voor sfeer en gezelligheid met hun muziek. Wie durft, kan zijn toekomst laten voorspellen bij waarzegster Madame Roza.

2 gedachten over “Het programma voor Commanderij Feesten 2019

 • Beste,

  ik heb vernomen dat men zich kan inschrijven voor het tijdelijk verkrijgen van een tentje.
  Hoe moet men zich hiervoor inschrijven?

  • Dag Ronny,

   Ik zie dat je reeds ingeschreven bent voor de hobby- en ambachtenmarkt. Jouw plekje is dus reeds gereserveerd, je hoeft verder niets meer te doen.

   Met vriendelijke groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *