Laat je verrassen door het kasteelspektakel

Op zaterdag 24 augustus geniet je in de vooravond van een prachtig toneel aan de Commanderij van Gruitrode. Het kasteelspektakel ‘Het is een jongen’ is een romantisch, passioneel, indringend sprookje over ridders, edelen en boeren. Badend in een breedbeeld van licht en beweging…. Een afdaling in de tijd, waarin de adem der geschiedenis langs je schouders kruipt.

Een pasgeboren kind wordt een jongen, een man… Wie is hij? Is hij de zoon van de dorpssmid, of het resultaat van een onmogelijke hartstocht tussen hooggeplaatste edelen?

Een intrigerend schouwspel met een denderende apotheose.

Schrijf je nu al in voor het kasteelspektakel

Bestel nu alvast online jouw kaartjes voor het fantastische kasteelspektakel op zaterdag 24 augustus om 20u15 via https://webshopoudsbergen.recreatex.be/Tickets/Detail?shop=FDE72EC2-A3FF-439E-99E2-5563B4E06083&id=444b77fe-3093-e911-a2d5-be8e3e5ecf27.
*Een inkomkaart is inclusief één consumptie en het bedraagt €6 voor volwassenen, gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar.

4 gedachten over “Laat je verrassen door het kasteelspektakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *